Sinan İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin değişim ve gelişimini, Değişirken öz değerlerimizi yitirmemeyi, Yaratılanı sevmek Yaratan’dan dolayı anlayışı ile insana hizmet etmeyi ibadet olarak benimsemek.

Misyon: Öğrencilerimizin öncelikle ezberci anlayıştan sıyrılıp öğrenmeyi öğrenmelerini, onların bilgili, becerili, kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, sevgi, saygı ve güven ortamında birey olarak farkındalıklarını hissettirmek, hayata pozitif bakmayı ve onları sürekli gelişim içerisindeki hayata karşı direnç ve beceriler kazandırmaktır.

Başarılar: 2014 YILI KIZLAR BASKETBOL İLÇE BİRİNCİLİĞİ VE 2012 KIZLAR ATLETİZİN KOŞUSUNDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ VAR

Saatler: 08:20-13.40
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: BİSMİL´DEN VEYA DBAKIR MERKEZ´DEN OKULUMUZA GELEN ÖĞRETMEN SERVİSİ YOKTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bismilsinanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SİNANKÖY MAH. SİNANKÖY KÜME EVLERİ SINAN ILKOKULU BLOK NO 235 BİSMİL / DİYARBAKIR

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - SİNAN KÖYÜ/BİSMİL/DİYARBAKIR

Ulaşım DİYARBAKIR-BATMAN ANAYOLUNDAN 800 M İÇERİDE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE (BİSMİL´E) 33KM, İL MERKEZİNE İSE (DİYARBAKIR´a);81 KM, BATMAN İL MERKEZİNE 15 KM